Instructies voor het gebruik van ElaProof S-spraymass

De ElaProof S-Spraymass maakt een efficiënte en homogene toepassing van een ademende, waterafstotende en beschermende coating op grote oppervlakken mogelijk . ElaProof S wordt gespoten met een hogedrukzuigerpomp en een compressor, daarom is eerdere ervaring of training vereist bij het hanteren van dergelijke apparatuur en speciale instrumenten.

Voor spuittoepassingen raden wij de Jaguar 75-150 - hogedrukzuigerpomp, G15 kleurenpistool in combinatie met de Kaeser M26 mobiele compressor aan.

Onzuiverheden, losse lagen en andere losse materialen op het te coaten oppervlak moeten gereinigd worden met een hogedrukreiniger en water van 200 bar.

De ElaProof S-Spraymass wordt met een hoge druk van 3 - 400 bar op het gereinigde oppervlak gespoten. Het bespoten oppervlak kan droog of vochtig zijn. Een uniforme en homogene coating wordt bereikt door in alle posities te spuiten op afstanden van minder dan 6 meter. Voor het opvullen van de grotere voegen en voegen in betonplaten adviseren wij ElaProof H-coating te gebruiken: 1) De spleetranden schilderen met ElaProof H-coating 2)Breng non-woven of verstevigingsmateriaal in de verf in 3) Behandel het volledige spleetgebied met voldoende Elaproof H coating.

ElaProof S is een niet-giftige, in water oplosbare coating die de gezondheid niet kan schaden.

Wagner hogedrukzuigerpomp voor ElaProof-toepassing
Wagner Heavy Coat 750E

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spuitbaar ElaProof

 

Wij organiseren coatingtrainingen voor de medewerkers en hun partners om een ​​onberispelijke, duurzame en hoogwaardige coatingkwaliteit te garanderen.

 

Jaguar 38-300 / 75-150 hogedruk zuigerpomp

Jaguar 75-150 - hogedruk zuigerpomp

 

G15 airless handpistool
G 15 Handpistool

 

Kaeser-M26 -compressor
Kaeser-M26 -compressor